Monday, November 28, 2005

Surat buat Kekasih

Katakanlah,
Di ujung embun menitis sebuah rindu
Aku mencairkan cinta
Kau melihat ku
Begitulah saat-saat keinginan diri
Terbentur
myspace
Ujung tumit ku yang pecah
Dari retakan terhalus
Membelah dan perih tiba-tiba
menyentuh air asin laut-Mu
myspace
KiniCinta menjadi satu
Aku telah masuk ke awan terbelah
Ke sebuah pintu rela
Penentuan-Mu, ya rabbi.
myspace

7 comments:

Deanz 29/11/05 8:53 AM  

Tuhan cinta Agung...

meera 29/11/05 9:04 AM  

amboi.... pandainya adik akak ni letak gambar bunga yg kelip2 tu...
good girl... hehehehe

Anonymous 29/11/05 10:34 AM  

i loveeee...to be inloveee....eeemmmmm

Masy 29/11/05 11:10 AM  

salam laling..
amboii..santeknyeeee blog dia..hehehe..

cinta padaNya sahaja yg tidak memungkinkan dtgnya kekecewaan..

~love?

ita... 30/11/05 7:52 AM  

lady..
per kabar? lama menyepi? tak sudi menjengah sebentar cuma ke blog k.ita lagi?????
HANYA CINTA PADANYA YG KEKAL ABADI..... :-)

lady 30/11/05 9:55 AM  

salamm
Mr deanz,
Itulah cinta hakiki
cinta yang sebenar2nya cinta.
Tapi mampukah kita miliki cinta
hakiki itu jika kita tidak berusaha
mencarinya..
..Thank u my fren..

salam akak..
hehehe qis cuma mencuba,error sana sini..alaaa..biaq pi laa ek kak,
error pun error laa..akak kan adaa..hahahaha..
thanks akak..muahhss..

Mr/Ms Anon..
sukerrrnyerr diaa..
to love n to be love,sakit sukanya
tetap sama kan..
thanks anyway..smile.!!

lady 30/11/05 10:04 AM  

salamm lalingss..
saya ader lady engineer yg rajin touch up umah umah saya ni..kalau saya yg wat sendiri..alamat tungganglanggang laa..

Love??love is on d air..
hahaa..

Hai kak ita..salamm
maafkan saya kak ita,bukan tak ingat atau tak tau jalan ke istana cantik akak tu..
cumanya saya amat terikat dgn
tugas2 diofis yg menuntut perhatian saya..
Free nnti saya mampir ek..
Thanks akak krna dtg kat rumah saya yg sunyi sepi ni..adehaii..

~cintai DIA selama kita masih ada nafas..~

  © Blogger template 'Solitude' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP